Відвідувачів вегетаріанського ресторану нагодували м'ясом... людським (фото)

Поліція припустила, що власник ресторану планував позбутися трупа вбитого ним клієнта, розчленувавши його і подрібнивши, і щоб не залишилося слідів – підмішував останки в їжу клієнтів.

Відвідувачі вегетаріанського ресторану в Таїланді виявили у замовлених стравах шматки людського м'яса і викликали на місце події поліцію, передають Патріоти України з посиланням на закордонні ЗМІ.

У ході розслідування було встановлено, що м'ясо, виявлене в тарілках, дійсно було людським. Під час огляду підсобних приміщень ресторану поліцейські виявили труп 61-річного чоловіка в септику, а на кухні – шматки плоті і сліди крові, розбризкані по стінах.

З'ясувалося, що загиблий був постійним клієнтом ресторану і в останній раз його бачили 21 жовтня біля стійки бару, де він випивав ввечері зі своїм братом.

Після опитування свідків поліцейські встановили, що загиблий клієнт посварився з власником ресторану. Конфлікт переріс у бійку, в ході якої відвідувач ресторану отримав смертельні травми. На його тілі виявлено сліди від удару тупим предметом, а також сліди від ударів на животі і ногах.

Поліція припустила, що власник ресторану планував позбутися трупа, розчленувавши його і подрібнивши, і щоб не залишилося слідів – підмішував останки в їжу клієнтів.

Власника ресторану виявити не вдалося – він зник до того, як поліція виявила труп 61-річного чоловіка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...