"Віє трупами": Відомий американський музикант різко висловився про Путіна (відео)

Американський рок-музикант Генрі Роллінз вважає, що президент Росії Володимир Путін — злочинець, і він повинен сидіти в тюрмі.

Про це він розповів в програмі JRE MMA Show відомому спортивному ведучому Джо Рогань, підкресливши, що від російського гаранта "віє трупами", а сам він є підступним маніпулятором, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

"Путін реально є злом. Він лякає, від нього віє трупами. Один з самих страшних людей на планеті. Він може використовувати насильство і з успіхом робить це. Анна Політковська, одна з найбільших журналісток нашого часу, критикувала Путіна і була вбита. Таким, як він взагалі не можна довіряти. Путін — це злочинець. Він повинен бути в тюрмі на мільйони, мільярди років. А він у нас справжній лідер. Дуже підступна людина. Колишній КГБешник. Колишніх КГБешників не буває, вони КГБшники до кінця життя. І він чудовий маніпулятор. Як же з ним можна спілкуватися, якщо він справжня акула?" — підкреслив музикант.

Також рокер згадав про непрвабливі російські реалії. "Я б не хотів, щоб Америка була як Росія. Економіка в руїнах, а взимку деяким доводиться просто виживати", — зазначив він.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...