"Війна на дорогах": Відомий український телеведучий написав пронизливий пост

Число загиблих в результаті ДТП в Україні в майбутньому буде лише зростати в результаті безкарності водіїв.

Костянтин Грубич

Таку думку висловив у Facebook відомий телеведучий Костянтин Грубич, дочка якого три роки тому загинула під колесами авто, передають Патріоти України.

Зокрема, Грубич прокоментував ДТП у Харкові на вулиці Сумській, де водій "Лексуса" Олена Зайцева збила на смерть п'ятьох пішоходів.

"Пишу не для того, щоб зібрати "букет" співчуттів. Не треба, не сприйміть це як спекуляцію на темі. Просто вбивцю дочки не знайшли, і ніхто до пуття не шукав. А в Харкові все очевидно, п'ятьох за раз відправила на той світ, а все проводять слідчі експерименти. Поки у нас не карається очевидне зло, воно буде поширюватися в геометричній прогресії. Гаманець одного Зайцева і жадібність або страх судді, безсовісність адвоката найсильніші всього горя невтішних родичів. Такі думки..." - зазначив Грубич.

"Снилася покійна Оля. Уже радість, тому що такі дари приходять рідко. Зазвичай сниться ситуація, а цього разу - відчуття. Начебто вона є, нічого не сталося. Тільки мені ніяково що давно не обіймав, не цілував, і так захотілося негайно це зробити. а ще чомусь соромно стало, що давно не купував молодшій дочці кросівок, саме кросівок, а не якихось інших туфель. Думаю, це вже й супінаторів не треба... Вранці я прокинусь і піду з нею виберу найкращі і якісні, навіть якщо дорогі... І тут настало розчарування - крізь сон розумію, що це неможливо", - пише він.

Пост Костянтина Грубича справив велике враження на інтернет-користувачів:

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...