Військові на передовій показали, як накрили святковий стіл (фото, відео)

У зоні АТО військові показали, як накрили святковий стіл. Кухня бійців розташована в бліндажі - підземному укритті.

Прес-центр штабу АТО розмістив новорічне відео із зони конфлікту, передають Патріоти України.

На ньому бійці показують, як приготувалися до святкування. В меню воїнів - салат з печериць, олів'є, оселедець під шубою, салат з крабовими паличками, м'ясна нарізка.

Готували все за рецептами мам і бабусь. Хтось чистив картоплю, хтось - буряк. Кухня бійців розташована в бліндажі - підземному укритті.

"Щоб швидше за все цього, повернутися до рідних, близьких. І, звичайно, перемоги" - бажають учасники АТО на новорічному відео.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...