Військові США активно допомагають українським дітям на Львівщині (відео)

Щотижня військові армії США приїжджають до дітей, займаються з ними, спілкуються, вітають з уродинами.

Американські військовослужбовці, які проводять військовий вишкіл для українських воїнів на Яворівському полігоні, активно займаються волонтерством, передають Патріоти України.

У вільний від служби час вони приїжджали у навчально-реабілітаціний центр у селище Краковець і допомагали облаштувати дитячий майданчик. У центрі навчаються і проживають близько 50 дітей із особливими потребами. Щотижня військові армії США приїжджають до дітей, займаються з ними, спілкуються, вітають з уродинами.

Кошти на такі соціальні потреби військові дають із власної ініціативи. Також вони у вечірній час їздять у Яворів і Новояворівськ і викладають для школярів англійську мову на волонтерських засадах.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...