Військовий аналітик передрік знищення КНДР американським ядерним ударом (відео)

США мають у своєму розпорядженні точкову ядерну зброю, застосування якої обмежить забруднення навколишнього середовища до декількох сотень метрів.
Олексій Арестович

Про це в ефірі Обоз.LIVE заявив військовий аналітик Олексій Арестович, передають Патріоти України.

"Якщо вони застосують ядерну зброю, то це будуть такі пенетруючі боєприпаси, які пробивають скелю, пробивають бетон бункерів і вибухають там. Тобто, вони направляють кінетичну енергію спеціально для того, щоб вражати укріплені бункери. І застосування цієї зброї - це загроза радіоактивного забруднення в радіусі 500 метрів, не більше. Тобто, чекати апокаліпсису не треба", - вважає він.

При цьому експерт не вірить у здатність КНДР застосувати ядерну зброю проти США або їхніх союзників.

"Північна Корея використовує ядерну зброю проти Південної Кореї або США? Тоді вони завдадуть ядерного удару у відповідь. Але США мають ядерні боєприпаси 5-6 покоління. Вони маленькі, компактні, і бити по всій Північній Кореї, наражати на небезпеку радіоактивного забруднення Південну Корею і свої війська там ніхто не буде", - підкреслив він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...