Військовий експерт повідомив про "серйозну ситуацію" в Кремлі

На даний час в російській політичній еліті вирішується питання про те, чи піде президент Росії Володимир Путін на чергові президентські вибори. На думку експерта дві третини еліти проти продовження його перебування у владі.

Про це "Обозревателю" розповів військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України.

"Ситуація досить серйозна - дві третини еліти проти того, щоб Путін ще раз став президентом", - зауважив він.

За словами Жданова, "еліта розділилася на "хунту" або "комітет національного порятунку" і "бункер", що в основному складається з членів кооперативу "Озеро". Має місце дуже серйозне протистояння".

Як пояснив експерт, невдоволення Путіним пов'язане, перш за все, з тим, що "цих людей позбавляють того способу життя, до якого вони звикли. У них є купи грошей на Заході, і вони не можуть ними скористатися. Вони можуть злітати на море тільки до Туреччини або Єгипта".

Крім того, еліта непокоїться щодо оголошення результатів розслідування фінансової розвідки США, яке заплановане на січень 2018 року. При цьому "Путіну вони нічого пред'явити не можуть, тому що він ще в 2014 році підписав указ, що всі рахунки російських чиновників повинні бути в Росії і в рублях, а всіх дітей слід повернути на навчання в Росію".

Таким чином, "вони сидять і думають, що робити далі. Може бути варіант "я втомився, я йду", а може бути, палацовий переворот, а може ще щось", - припустив експерт.

Жданов визнав, що Путін міг би піти з поста в обмін на гарантії безбідного життя, але "він - гравець, він буде грати до кінця. Якщо його приберуть, то тільки силою", - припустив експерт.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...