"Він лише взяв те, що належить йому за договором”: Заяви відомого блогера вразили українців

Відома кримська блогерка Ліза Богуцька заявила, що президент Росії Володимир Путін, який анексував український півострів, не є загарбником, чим викликала значне обурення в соціальних мережах.

Ліза Богуцька

Відповідну заяву Богуцької у Facebook оприлюднив колишній політв’язень Генадій Афанасьєв, передають Патріоти України.

“Коли трапилася анексія Криму та я була в сказі від імпотенції нашої влади, вважаючи Путіна загарбником і останньою сволотою, одна людина, яка вміє бачити наперед, сказала мені, що через три роки впадуть маски і ти побачиш справжню сволоту. Путін – не загарбник. Він лише взяв те, що належить йому за договором”, – писала Богуцька.

Афанасьєв вирішив залишити цю заяву без коментарів, проте пригадав блогерці критику параду на День незалежності, який, за її словами, є “совком”.

“У Лізи в кожному реченні закладено меседж: “Ахахаха, ви невдахи, ваші спроби вибратися – смішні, ви бидло, ви живете в недокраїні, ви збиткові, ваш президент (барига, злодій) – країна котиться в прірву”. Вона – друг, патріот, реаліст? Для мене – ворог!” – написав Афанасьєв.

Користувачі соцмереж підтримали позицію Афанасьєва в цьому конфлікті.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...