"Він мені з самого початку не подобався": Бабуся сестер, що зарізали батька в Москві, жахнула зізнанням

Бабуся трьох сестер Хачатурян, які разом вбили свого батька, Лариса Тодіка зізналася, що її зять "був маніяком".

Лариса Тодіка

61-річна жінка, яка проживає в Молдові, розповіла, що про вчинок онучок дізналася по Skype, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ. Після такої новини вона втратила свідомість.

"Він мені з самого початку не подобався. Я говорила доньці, що він їй не потрібен, погляд у нього такий поганий... Потім, через якийсь час вона мені розповідала, що він її брав силою від самого початку, бив", - згадує Тодіка Михайла Хачатуряна.

"Він ніколи не був нормальним. Чому, якщо всі вони були поганими, він не вигнав усіх? Тому що хотів знущатися над дівчатками! Він маніяк, маніяк із пелюшок! До речі, він наркотики не вживав, не пив, завжди себе беріг! У санаторії їздив, говорив, що хворий", - продовжила вона.

Бабуся сестер, які вбили батька, зазначає, що відчуває свою провину в сімейній трагедії.

Сімейні фотографії бабусі

Три сестри Хачатурян - Крістіна, Ангеліна, Марія

"Це я винна в усьому. Якось я увійшла у ванну і побачила, що Аурелія помітно округлилася. Я почала тремтіти, дівчинці 17 років! Подзвонила йому і кажу: "Ти знаєш?!" А він каже: "Нічого не знаю". Я йому сказала: "Будь ти проклятий!". Ось він і проклятий..." - сказала жінка.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...