Він мріє одужати! - 10-річному Саші потрібна допомога (фото)

Хлопчику медики поставили страшний діагноз — «Саркома Юінга нижньої щелепи і крило-піднебінної ямки 4-ої стадії» і зараз йому потрібні кошти на курси хіміотерапії.

10-річний Саша Кільо

У січні 2017 року Саша Кільо, разом з мамою звернулися до стоматолога зі скаргами на припухлість біля зуба. За місяць лікування - зуб видалили, дренаж стояв, але припухлість на обличчі так і не сходила, передають Патріоти України.

Робили панорамний знімок щелепи, рентген голови - нічого тривожного лікарі не бачили. З підозрою на кісту, хлопчика направили до лора в обласну лікарню. Провели обстеження на КТ і направили до Києва, в щелепно-лицьову хірургію. Дитину почали вже було готувати до операції, чекали дозволу від онкологів. Після консультації в НІР, з березня 2017 року Саша почав лікування у відділенні дитячої онкології Національного інституту раку.

Втім, після всього лікування, яке він пройшов у столиці, у Саші стався рецидив і підступна хвороба повернулася.

— Ми зараз у Києві нам запропонували кури хімії, яку ми повинні дістати своїми коштами, вона коштує дуже дорого: «Авастин» — 70 тисяч гривень. До того ж, це на один курс лікування, таких може бути шість, якщо все буде добре, — розповідає мама хлопчика Леся Кільо та просить відгукнутися у зборі коштів людей, добрих серцем.

Кошти можна перераховувати на картки «ПриватБанку» (одержувач Кильо Леся Володимирівна): 4149 4991 1084 3966 або 5168 7426 0528 8905.

Рідні вірять у порятунок Сашка, адже за плечима у нього стільки важких випробувань. Звісно, знаходяться благодійники, які підтримують дитину, втім часу до початку введення препарату залишилось зовсім мало, а грошей потрібно ще дуже багато. Не будьмо байдужими, адже від кожного з нас сьогодні залежить життя маленького тернополянина, який так мріє одужати.

Джерело: 0352.ua

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...