"Він називав "Оплот" Захарченка союзниками", - Казанський про політика, який підтримав Тимошенко

Відомий український журналіст розповів, чому об'єднання Юлії Тимошенко і Сергія Тарути не принесе "леді Ю" очікуваних дивідендів у вигляді підтримки виборців.
Юлія Тимошенко і Сергій Тарута

Виїхавший з Донецька журналіст Денис Казанський розповів, що думає про союз Юлії Тимошенко і Сергія Тарути в контексті майбутніх президентських виборів, передають Патріоти України.

У своєму телеграм-каналі блогер пише: "Моє ставлення до Тарути - складне. Раніше ставився до нього скоріше позитивно. Але після 2014 року він назавжди залишиться для мене людиною, яка за три дні до фейкового референдуму називав "Оплот" Захарченка союзниками, говорив, що вони готові до діалогу і обіцяли йому не брати участь в захопленнях будівель і чужого майна".

Дійсно, раніше Казанський публікував спомини про непривабливу роль донецького бізнесмена, який недовго обіймав губернаторський пост. У 2014 році він гучно заявив, що не вважає "Оплот" сепаратистами і "вірить", що вони не будуть захоплювати адміністративні будівлі. Що з цього "компромісу" в результаті вийшло, відомо всім. "Оплотівці" остаточно сформувалися в терористичний підрозділ, а сам "парламентер" був змушений в поспіху покинути малу батьківщину.

"Приєднання Тарути грає швидше в мінус Тимошенко, ніж в плюс. Рейтинг у нього в межах похибки. Хіба що грошима може допомогти. Але це можна було робити і непублічно", - констатує Казанський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...