"Він не диявол": Аваков повідомив про звільнення скандального командира роти Нацполіції Голубана

Командира роти спеціального призначення управління Національної поліції Донецької області Юрія Голубана підозрюють у зв'язках із бойовиками на Донбасі.

Чоловік у чорній уніформі, за словами Ходаковського, і є Голубан

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, передають Патріоти України з посиланням на Дзеркало тижня.

"Голубан уже не працює. Його звільнено. Досі проводиться розслідування... Питання складне, коливається між "раціо" та "емоціо". У нас негідники стають героями, і навпаки. І дуже швидко... Ми уважно вивчили ситуацію. Там усе не так просто. Він не янгол, як він себе намагався представити, але й не диявол, як його намагаються виставити", – сказав міністр.

Він зазначив, що не може сказати точно, що Голубан не мав жодного стосунку до батальйону бойовиків "Восток". "Коли виник скандал, пов'язаний із його можливою причетністю до незаконних формувань, ми копнули глибше і виявили, що Голубан півтора місяця невідомо де перебував. Його спочатку усунули, потім звільнили. Однак переконливих доказів його вини теж поки що немає. Провадження відкрите, розслідування триває. Під час війни просто немає чорного/білого, скрізь відтінки. Важливо не забувати принципів, розбиратися совісно, а не піддаватися тиску чи кон'юнктурі", – вважає Аваков.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...