Він повинен був працювати у Києві, а вона обрала Росію: Брат Ані Лорак прокоментував розпад шлюбу сестри

В останній день січня Ані Лорак офіційно розлучилась з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджіоглу.

Брат артистки, Ігор Куєк, вирішив поділитись деталями особистого життя зіркової родички, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Ані Лорак дорожила своїм шлюбом, однак все менше і менше переймається через розлучення. Минуло досить багато часу, відколи вона з Муратом Налчаджіоглу бачилась, тому пік її душевних переживань вже в минулому. "Вона берегла шлюб до останнього, намагалася його тримати до останнього... Думаю, що основне переживання, криза в минулому. Це вже залишки. Вона вже пережила самий пік, це вже така, більш формальна ситуація", – розповів Ігор Куєк.

Ймовірною причиною остаточного розриву між Ані Лорак та Муратом Налчаджіоглу родич зірки називає роботу. Бізнесмен повинен був працювати у Києві, а от артистка обрала Росію. Відтак пара тривалий час не бачилась, що загострювало їх стосунки. Родичі Ані Лорак сподівались, що подружжя все ж оселиться в одній країні, але цього так і не сталось.

За словами Ігоря Куєка, пара вже вирішила питання про опіку над єдиною донькою Софією. дівчинка буде жити із зірковою мамою. Водночас Ані Лорак не має наміру перешкоджати дитині бачитись чи спілкуватись з Муратом Налчаджіоглу. "За всіма міжнародними законами, вона залишається з мамою. Без усіляких "але"... Тут уже логічно, що вона мама, вона її виховує, має можливість дати все, що їй потрібно для розвитку та виховання... У неї немає якоїсь злості. Навпаки вона рада, що Мурат спілкується з донькою, виявляє таке бажання", – зазначив Ігор Куєк.

Окрім цього, родич Ані Лорак додав, що всі судові питання пара намагається вирішити мирним способом. Ігор Куєк переконаний: навіть питання про спільне майно не буде приводом для чвар. А от на питання, чи намагалась пара помиритись, чоловік заявив: "Мурат хотів щось змінити на тому етапі, коли це було неможливо".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...