"Мав бути символ області. Спеціально купили кабанчика у селі Пиків Калинівського району, якого виростили без всіляких хімічних добавок. Сало зробили по старовинній технології. Його посмалили у гороховій соломі. Має неймовірний смак. Аби створити такий величезний бутерброд, витратили 25 кілограмів сала. Це десь склало 3700 шматочків на кожен кусень хліба", - говорить підприємець Віталій Білун.
Додатково замаринували 3 кг часнику з кропом і закупили 10 кілограмів хліба, хрону та гірчиці та паприки. Гості свята вмить розібрали безкоштовні бутерброди.
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...