"Мав бути символ області. Спеціально купили кабанчика у селі Пиків Калинівського району, якого виростили без всіляких хімічних добавок. Сало зробили по старовинній технології. Його посмалили у гороховій соломі. Має неймовірний смак. Аби створити такий величезний бутерброд, витратили 25 кілограмів сала. Це десь склало 3700 шматочків на кожен кусень хліба", - говорить підприємець Віталій Білун.
Додатково замаринували 3 кг часнику з кропом і закупили 10 кілограмів хліба, хрону та гірчиці та паприки. Гості свята вмить розібрали безкоштовні бутерброди.
14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...
Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...