"Мав бути символ області. Спеціально купили кабанчика у селі Пиків Калинівського району, якого виростили без всіляких хімічних добавок. Сало зробили по старовинній технології. Його посмалили у гороховій соломі. Має неймовірний смак. Аби створити такий величезний бутерброд, витратили 25 кілограмів сала. Це десь склало 3700 шматочків на кожен кусень хліба", - говорить підприємець Віталій Білун.
Додатково замаринували 3 кг часнику з кропом і закупили 10 кілограмів хліба, хрону та гірчиці та паприки. Гості свята вмить розібрали безкоштовні бутерброди.
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...
Після Великодня почалася Світла седмиця. Кожен день цього тижня має свої традиції. Цьогоріч 23 квітня східні та західні християни разом відзначають Світлу середу. Про традиції третього дня Світлої седмиці переказують Патріоти України. Далі - мовою ориг...