VIP-пенсіонери: Майже 800 тис. гривень пенсії за неповний 2018-й отримав прокурор ГПУ

За кількістю пенсіонерів у владних і чиновничих кабінетах складається враження, що країною керують самі інваліди...

Начальник слідчого відділу управління з розслідування злочинів, вчинених на тимчасово окупованих територіях Генеральної прокуратури України Олег Трачук за сім місяців 2018 року отримав від Пенсійного фонду понад 782 тисячі гривень пенсійних виплат. Про це йдеться в Єдиному державному реєстрі декларацій, передають Патріоти України.

Щомісячна пенсія прокурора сягає 87 579 гривень.

За весь минулий рік Олег Трачук задекларував отриману пенсію у розмірі 61,9 тисячі гривень, а також зарплату від ГПУ – 634 тисячі гривень.

У 2017 році програма «Схеми», спільний проект Радіо Свобода і телеканалу «UA:Перший», розповідала про «нові хитрощі», за яких прокурори через рішення суду можуть домогтися пенсії у десятки тисяч гривень.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...