"Вісь зла" оформлена: Британія оприлюднила незручну для Кремля інформацію про участь Росії у ядерному озброєнні КНДР

Британська влада вважає, що Пхеньяну допомагають розробляти ядерну зброю. МЗС Великобританії веде розслідування. У центрі уваги - Іран. Росія теж під підозрою.

Влада Великобританії вважає, що успіхи Північної Кореї в розробці ядерної зброї можуть бути пов'язані з таємною підтримкою з боку Ірану, - повідомляє газета The Sunday Telegraph з посиланням на джерела в британському уряді, передають Патріоти України.

Міністерство закордонних справ Сполученого Королівства проводить розслідування з метою з'ясувати, чи не допомогла Пхеньяну одна з діючих або колишніх ядерних держав, пише видання. Іран очолює список країн, підозрюваних в передачі КНДР технологій, розповів співрозмовник газети. Росія також входить до цього переліку.

"Північнокорейські вчені не позбавлені здібностей, але очевидно, що вони не діють в повному вакуумі", - наводить газета слова неназваного міністра уряду Великобританії.

3 вересня КНДР заявила про успішне випробування водневого боєзаряду, який може бути використаний для оснащення міжконтинентальних балістичних ракет.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...