Вісім осіб постраждало внаслідок ДТП на Львівщині

У результаті ДТП, що сталася на Львівщині у ніч на неділю, були травмовані водій мікроавтобуса, що перекинувся і 7 його пасажирів.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області, передають Патріоти України.

– У Жовківське відділення поліції 31 грудня в 02.25 надійшла інформація про те, що на об’їзній дорозі біля села Воля-Висоцька сталася ДТП з постраждалими. Як попередньо встановили працівники поліції, водій автомобіля Mercedes Sprinter, 35-річний житель м.Тернопіль, не впорався з керуванням, у результаті чого мікроавтобус перекинувся, – йдеться у повідомленні поліції.

У результаті ДТП тілесні ушкодження отримали водій і 7 його пасажирів – жителі Волинської, Тернопільської, Сумської та Хмельницької областей. Вони були доставлені до лікарні у Жовкві та Львові.

Обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюються, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...