Віталік, давай на Ростов чи Москву: У Києві таки скасували концерт Віталія Козловського

Київський клуб Caribbean Club скасував концерт Віталія Козловського через його виступ у Москві.

Про це повідомили в адміністрації закладу, передають Патріоти України.

Зазначається, що рішення прийняло керівництво клубу, і жодних погроз з боку людей, які імовірно планували б зірвати концерт, не надходило. «Адміністрація Caribbean Club 11/05 скасувала концерт Віталія Козловського. Цей концерт не відбудеться 21-го травня або в інший день. Будь-яка інша інформація є неправдивою», - також йдеться в повідомленні на сайті клубу.

Раніше праворадикальна організація «Сокіл» заявила про намір блокувати концерт українського співака Віталія Козловського, який запланований у Києві на 21 травня. Згідно з заявою організації, це відповідь на виступ артиста на концерті в Москві 9 травня.

Нагадаємо, заслужений артист України Віталій Козловський заспівав на концерті в Москві 9 травня, присвяченому Дню перемоги. Незабаром на своїй сторінці у Facebook артист пояснив свій виступ в країні-агресора. Пізніше стало відомо, що організатори відмінили концерт українського поп-співака Віталія Козловського у Львові, який був запланований на 18 травня.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...