Віце-прем'єр розповіла, скільки потрібно часу для введення миротворців на Донбас

Для того, щоб розгорнути миротворчу місію ООН на Донбасі потрібно 6-8 місяців, але після затвердження відповідного рішення.

Іванна Климпуш-Цинцадзе

Про це Віце-прем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе розповіла в інтерв’ю "Голосу Америки", передають Патріоти України.

"Я не схильна вірити, що Росія має щирі наміри піти зі сходу України просто за своєю згодою. Але навіть, якби рішення було ухвалено взагалі, то це би потребувало ще добрих 6-8 місяців, щоб така місія могла бути відправлена. Тому я не бачу перспективи швидкого вирішення", – заявила віце-прем'єр.

Розв’язування питання пов’язують з російською кампанією перед виборами президента в Росії 2018 року.

"Для нас важливо, щоб це була місія, яка була б на кордоні між Україною та Російською Федерацією, яка була б на всій території, яка не контролюється Україною, і яка б не передбачала жодних консультацій та узгоджень із так званими представниками незрозуміло кого – так званих ЛДНР ", – підбила підсумки Климпуш-Цинцадзе.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...