"Візьміть на озброєння шприць із "Кавказької полонянки": Москаль "накинувся" на МОЗ за "оригінальні" поради

Своїми враженнями стосовно чергової медичної теми поділився голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль.

Любитель "міцного слівця" виклав свої думки на сторінці у Facebook, передають Патріоти України. У дописі йдеться наступне:

«Мінохорониздоров’я на повному серйозі радить медикам дивитися медичні серіали, які можуть бути «не просто приємним заняттям, а і корисним форматом навчання». Як пише міністерство, «герої медичних серіалів вживають не лише популярні розмовні фрази, а і користуються медичною термінологією, ведуть діалоги з пацієнтами тощо. Поступово ви запам’ятаєте багато нових слів та фраз, а також навчитеся швидко орієнтуватися про що йдеться із контексту».

А що – класна ідея! Складає хтось іспит із ендокринології й переказує 12-й епізод третього сезону «Доктора Хауса». Після закінчення вузу такий медик пропише хворому від тиску третю серію «Швидкої допомоги». Для підняття життєвого тонусу будуть давати флешку з «Медсестрою Джеккі», а особливо важким хворим скинуть посилання на серіал «Реанімація».

Я тут згадав один старий віршик:

«И пришёл к Айболиту Барбос:

«Меня курица клюнула в нос!»

Вас що там у Мінздоров’я – дійсно куриця клюнула в одне місце? То рекомендую нетрадиційне лікування – візьміть на озброєння шприц із «Кавказької полонянки», а потім подивіться «Пролітаючи над гніздом зозулі»!

А ось, власне, сам пост МОЗу, в якому йдеться про таке навчання, на яке не зміг не зреагувати Москаль. До всього, Міністерство подає цілий список різних серіалів з коротким описом.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...