"Вкрай ох*їли!": Компанія "Нова Пошта" обурила мережу скандальним вчинком (фотофакт)

При зазначенні даних на посилці замість по батькові було зазначено матюк.

Відома українська компанія "Нова Пошта" потрапила в скандал, який миттю поширився по мережі. Про жахливий проступок працівника пошти повідомив мешканець Кривого Рогу Влад Коган на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Справа в тому, що на посилці, яку він отримав, на місці, де мають бути зазначені дані з його ПІБ, було написано нецензурне слово: "Ху**чество".

"У кого є друзі в Новій Пошті Керівництво. Перешліть цим клоунам", - написав у публікації Влад. До посту він також доклав і відповідні фото.

Багато користувачів обурилися цим вчинком оператора відділення компанії і запропонували чоловіку звернутися до суду за моральною компенсацією. Також у коментарях було зазначено, що це не єдиний проступок компанії.

"Дебіли",

"Ну це взагалі! Звільнити зі скандалом розумника, який таке придумав",

"Да-а-а, всі великі стратегії компаній ламаються на дівчинці з ресепшена, в цьому випадку - не професійного (довго підбирала слово) оператора",

"Ой. З ними справи кепські, мені приходили чужі товари, шкода не гроші, а то багато і це примудряються надсилати, і розбивали товар (не відшкодувавши збитку) - вони вже давно ох..ли, і ніякої управи на них немає!"

"Ну і мудаки",

"Як ти морди їм не набив? Хоча морди не вихід. Моральна компенсація!" - написали користувачі.

Джерело: РБК-Styler
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...