"Вкрали останні 10 гектарів паркової зони біля моря": Спецназ вночі захопив відомий санаторій (відео)

В Одесі в ніч на 25 січня група невідомих захопила санаторій «Лермонтовський».

Активістка з Одеси Світлана Фабрикант каже, що група в балаклавах прибула до адмінкорпусу санаторію близько п'ятої години ранку. Потім до санаторію під'їхали автобуси з силовиками в спецамуніції, передають Патріоти України.

Люди, які намагалися перешкодити захопленню, були побиті. «Побили людей, викинули, болгарками розпилюють замки, - заявила Фабрикант. - Вкрали останні 10 гектарів паркової зони біля моря в Одесі. І не розповідайте потім, що ви про це нічого не знали».

Відразу після проникнення на територію підрозділи без розпізнавальних знаків зайнялися блокуванням системи охоронної сигналізації, а потім відключили електрику в двох корпусах.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...