Влада абсолютно не реагує на скарги: У мережі показали, як на Волині труять людей (фотофакт)

У місті Рожище у Волинській області місцеві жителі поскаржилися на нелегальне спалювання сміття, через яке всі вулиці населеного пункту затягнуті густим димом.

У мережі показали фотографії, на яких зображені задимлені райони міста. Очевидці зазначили, що таким чином хтось труїть людей. Знімки опубліковані у Facebook, передають Патріоти України.

Також дехто зазначив, що ситуація нагадує локальну "екологічну катастрофу". Більше того, місцеві жителі не знають, до кого звертатися по допомогу, оскільки, за їхніми словами, влада абсолютно не реагує на скарги.

"Схаменіться! Ви ж труїте людей, нам нема чим дихати", - гнівно заявили у соціальних мережах.

У коментарях до посту в соцмережі користувачі написали, що мер міста ніяк не реагує на порушення громадського порядку, а багато місцевих жителів демонстративно спалює сміття біля річки, нехтуючи службою ліквідації відходів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...