"Влада змогла змусити себе ухвалювати непопулярні ідеологічні рішення під тиском війни. Але щоб стати багатими, нам ще хоча б раз доведеться стати дуже бідними", - Фурса

Добре, коли влада здатна ухвалювати непопулярні ідеологічні рішення. Погано, що влада не готова ухвалювати непопулярні рішення, які здатні зробити нас багатими, здатні підштовхнути економіку вперед.

Сергій Фурса

"Свати" остаточно прикрили. Десь у світі сумує один Зеленський. Добре, що заборонили "Сватів". Добре, що перейменовують вулиці. Це треба зробити. Навіть якщо люди не хочуть думати і розуміти, чому це потрібно, - пише на своїй сторінці у Facebook інвестиційний банкір Сергій Фурса, передають Патріоти України.

"Але це не зробить нас багатими. Погано, що влада не готова ухвалювати непопулярні рішення, які здатні зробити нас багатими, здатні підштовхнути економіку вперед, але не знайдуть підтримки в суспільстві. Погано, що влада не просуває ринку землі. Погано, що влада не просуває касових апаратів. Погано, що влада не усуває вакханалії ФОП. Погано, що влада не здатна ухвалювати непопулярні рішення для себе. Погано, але зрозуміло. Погано, що в нас саботують приватизацію й антикорупційний суд, позбавлення повноважень СБУ та поліції і створення СФР.

Це все погано, але це не робить поганим правильні ідеологічні рішення. Не варто дивитися "Свати" і занурюватися у світ вати тільки тому, що Ахметов ще не сидить. Що більше вати, то краще таким, як Ахметов. Якщо не вірите – подивіться програму телеканала "Україна". Ось це феєрія вати. Олігархи – вони живуть завдяки ваті в головах. Їм не потрібні громадяни. А якщо ви хочете дивитися серіали, то Netflix давно змінив цей світ і наштампував таку кількість класних серіалів, що вистачить на багато років уперед.

Влада змогла змусити себе ухвалювати непопулярні рішення під тиском війни. Немає іншого виходу. Непопулярні економічні рішення може проштовхнути тільки різке падіння економіки. Ось і виходить парадокс. Щоб стати багатими, нам ще хоча б раз доведеться стати дуже бідними."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...