Власник мережі аптек із Донецька вчить життя в київських дворах і обіцяє вивезти "на підвал" у "ДНР" (відео)

В інтернет потрапило відео п'яного дебошу вихідця з Донецька Олега Пашкевича в Києві. Пашкевич погрожував розправою людям, які викрили його в п'яному водінні авто, та обіцяв "вивезти на підвал у "ДНР". Подія викликала обурення в соцмережах.

Відео скандального інциденту виклав на своїй сторінці у Facebook блогер Сергій Наумович, повідомляють Патріоти України.

"Знайомтеся - це черговий #мажор "Ти знаєш, хто я?" Якийсь Олег Пашкевич. Обіцяє співрозмовнику викликати на нього "мусорів" і згвалтувати. Країна повинна знати своїх "героїв". "Власник мережі аптек із Донецька вчить життя в київських дворах, обіцяє вивезти "на підвал" у "ДНР" через те, що перехожий не сподобався зовнішнім виглядом. Примітно, що сцена відбувалася на очах у дітей", - пише Наумович.

"Різкі маневри на автомобілі заднім ходом по двору... Та ще й в п'яному вигляді. Діти катаються на роликах, а воно "убите" ганяє", - пояснив він.

На відео присутня ненормативна лексика:


Відео викликало бурхливі обговорення в соціальних мережах:

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...