Власник одного із закарпатських готелів на ратраці переїхав туристку з Києва

Очевидці події вважають, що справу можуть спустити на гальмах.

У Закарпатській області на горі Драгобрат стався інцидент - туристку з Києва переїхав ратрак. В даний час постраждала дівчина перебуває в реанімації у Рахові у важкому стані, передають Патріоти України з посиланням на місцеве видання Zaholovok.com.ua.

Інцидент стався ввечері в неділю, 23 грудня, близько 17.00. Як розповів очевидець події Володимир Терещенко, вони відпочивали на Драгобраті та каталися на сноубордах, а ДТП сталося на другий день відпочинку. "Ратрак здавав назад і не помітив. За кермом, здається, був власник одного з готелів", - розповів він.

Зазначається, що водій спочатку вийшов, аби надати допомогу постраждалій, але потім поїхав у інший готель і зник.

Поліція прибула вчасно і повідомила, що зареєструє провадження протягом 24 годин. Також підтвердилося, що ратрак належить власнику одного з готелів Драгобрату.

"Мені здається, що він намагається уникнути проблем із правоохоронними органами і домовитися, щоб провадження не розслідували. Цілком можливо, що водій був у нетверезому стані. Коли ми намагалися йому зателефонувати, нам повідомили, що він не може розмовляти, оскільки у нього проблеми з серцем", - передають слова Терещенка журналісти.

Потерпіла знаходиться в свідомості, її стан важкий. Поліцію викликали туристи. Вони вважають, що справу можуть спустити на гальмах.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...