Влігся на гранати: П'яний терорист влаштував дебош на Донбасі

На окупованій території Донбасу п'яний бойовик влаштував стрілянину по своєму командиру і, зірвавши чеку з двох гранат, накрив їх собою, не втримавшись на ногах.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook, передають Патріоти України.

Все почалося з того, що командир одного з підрозділів бойовиків влаштував виховну бесіду з п'яним підлеглим. "Виховний процес на користь бойовику не пішов: той кричав, погрожував і навіть вистрілив в бік командира. Командир точності підлеглого не оцінив і, нагородивши останнього декількома стусанами, наказав роззброїти і кинути його в бліндаж", - йдеться в повідомленні.

Але і на цьому все не закінчилося. Ображений бойовик вирішив помститися начальнику. "У цей час у нього і стався напад білої гарячки: бойовик схопив дві бойові гранати, які були в бліндажі, зірвавши запобіжні кільця, роззброїв товаришів по службі і, прихопивши зброю, поплентався геть. Але далеко піти так і не зміг: за кілька кроків він звалився в сніг, накривши тілом дві гранати", - уточнили в прес-центрі.

У такому положенні він провів близько години - чоловіка боялися чіпати через гранати, що перебували під ним. "За даними української розвідки, за фактом інциденту бойовики не доповідали. Порадившись зі старшим офіцером штабу 2-го армійського корпусу, що знаходився в частині з перевіркою, бойовиками прийнято рішення про приховування події. Бойовика чекає лікарняна палата в наркодиспансері", - заявили в штабі АТО.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...