Влітку Єгиптом курсуватимуть українські трамваї

Перша поставка трамваїв в африканську країну планується вже на початку червня.

Компанія «Татра-Юг» відправить першу партію трамваїв в єгипетську Олександрію на початку червня 2018 року. Про це Центру транспортних стратегій розповів директор компанії Анатолій Кердівара, передають Патріоти України.

«Перша поставка трамваїв в Єгипет планується на початку червня. В цілому, замовлення ми повинні виконати до кінця 2019 року», - уточнив Кердівара.

За його словами, «Татра-Юг» почала виконання замовлення не так давно, оскільки замовник з Єгипту лише недавно вніс передоплату.

Нагадаємо, що на початку 2017 року «Татра-Юг» виграла тендер на поставку в Олександрію (Єгипет) 15 зчленованих трамваїв, випередивши консорціум Stadler і «Белкоммунмаш», а також китайську корпорацію CRRC.

Високопольні двосекційні трамваї матимуть довжину 22 метри. «Це спочатку була вимога замовника. За їхніми словами, це обумовлено кліматичними умовами в Олександрії і технічними параметрами трамвайної системи», - прокоментували порталу ЦТС в «Татра-Юг».

Трамвайна система Олександрії є найстарішою в Африці і однією з найстаріших у світі. «Татра-Юг» вже 25 років працює в Україні, виробляючи трамвайні вагони по повному циклу на площах «Південмашу» у Дніпрі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...