ВМС України поповнилися двома броньованими артилерійськими катерами (фото)

До Одеси прибули два малих броньованих артилерійських катери, побудовані для Військово-морських сил на заводі "Кузня на Рибальському".

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу ВМС України.

Плавання пройшло за графіком, поставлені завдання виконані, вузли і механізми в нормі. Катери пройдуть випробування, після чого їх включать до складу Військово-морських сил.

"Цієї осені ми очікуємо прибуття до місця постійного базування ще двох нових катерів, яким належить пройти державні випробування з подальшим включенням до складу Військово-Морських Сил Збройних Сил України. Нові катери у наших причалів - це свідчення успішної реалізації Державної програми розвитку Збройних Сил України" , - зазначив перший заступник командувача ВМС ЗСУ контр-адмірал Андрій Тарасов.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...