ВМС ЗСУ заперечують інтерес Порошенка у проблемі зі взяттям на озброєння подарованих США катерів

Командування ВМС ЗС України прокоментувало сюжет програми «Схеми» про американські катери типу «Айленд» і їх українських конкурентів.

«Журналістом, який готував сюжет, допущено спотворення наданих відомостей, монтаж з втратою змісту, виривання з контексту фраз певних спікерів ВМС ЗС України з метою підкріплення вже склалася сюжетної лінії. Зокрема, проігнорувавши надані роз'яснення, кореспондент зазначає позицію, що катери виробництва США та України є альтернативними проектами, а отже конкурентами. Незважаючи на те, що спікерами пояснювалося, що українські малі броньовані артилерійські катери і американські патрульні катери «Айленд» мають різне призначення і порівняння їх тактико-технічних характеристик некоректно, зміст сюжету побудовано саме на їх протиставленні», - сказано в повідомленні прес-центру Командування ВМС ЗСУ, передають Патріоти України.

Отримавши вичерпну відповідь від керівництва оборонного відомства з даного питання, журналіст так і не зрозумів, що оприлюднення конфіденційної інформації оборонного характеру грає на руку агресору, відзначили в ВМС.
«Ще раз підкреслюємо, що і малі броньовані артилерійські катери національного виробника, і патрульні катери« Айленд »виробництва США потрібні Військово-Морським Силам Збройних Сил України для нарощування надійності оборони України з моря і захисту наших національних інтересів. До речі, саме це неодноразово різними спікерами повідомлялося журналісту», - повідомили в прес-центрі.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...