Внаслідок провокацій терористів на Донбасі ЗСУ зазнали втрат, - штаб ООС

У п'ятницю, 7 вересня, окупанти 32 рази відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому противник двічі застосував озброєння, заборонене мінськими домовленостями.

При веденні бойових дій за минулу добу один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, ще двоє отримали поранення, повідомляє прес-центр ООС, передають Патріоти України.

"Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Крім того, на луганському напрямку поблизу населеного пункту Кримське вночі ворог обстріляв позиції Об'єднаних сил із артилерії калібру 152 мм, а вже ввечері відкривав вогонь по опорному пункту в районі Світлодарської дуги з міномета калібру 120 мм", - сказано в повідомленні.

Так, за минулу добу ворог здійснював обстріли наших позицій у районах населених пунктів Малинове, Щастя, Кримське, Орехово, Катеринівка, Луганське, Світлодарськ, Південне, Новгородське, Опитне, Авдіївка, Павлопіль, Гнутове, Лебединське і Водяне.

За даними розвідки, за минулу добу було знищено трьох бойовиків російсько-окупаційних військ.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...