"Вынесли буквально все": В окупованому Стаханові розграбували храм

В окупованому Стаханові (з 2016 року перейменований в Кадіївка. - ред.) найманці РФ розграбували протестантський Будинок Молитви.

Про це в своєму блозі повідомив журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

"У Стаханові (з 2016 року перейменований в Кадіївка. - ред.) "ЛНРовци" розграбували протестантський Будинок Молитви. Винесли меблі, побутові прилади, продукти і взагалі все, що представляло хоч якусь цінність. Протестантів в ОРДЛО переслідують з самого початку війни . Час від часу православні фанатики вбивають їх і захоплюють їх майно. Але незважаючи на це в окремих містах протестантські громади все ще продовжують існувати. зокрема, зберігся протестантський храм в Стаханові", - розповів він.

"Дорогі брати і сестри, 27.03.18 в м Стаханові Луганської області, ввечері до Будинку молитви за адресою: пров. Тельмана, 15 під'їхали люди у військовій формі на двох автомобілях. Вони проникли в будинок, де нікого не було. За словами очевидців , був включений всюди світло і почалося руйнування дому молитви. Приблизно о 23.00 під'їхали ще дві вантажівки. Люди у військовій формі винесли з будинку буквально все: кафедру, чашу для вечері, лавочки, звукопідсилюючу апаратуру, кондиціонери, музичні інструменти, столи та інші меблі, газовий котел, стабілізатор напружений я, радіатори опалення, газову піч, електропіч, мийку, всі кухонні меблі, холодильник, все каструлі та інший посуд, продукти харчування та консервацію, ємність для резерву води, насосну станцію, ванну, раковини, облицювальну плитку, дитячу коляску, зняли багети і фіранки, люстри і світильники, зірвали МДФ панель в залі і все міжкімнатні двері, лінолеум, металопластикове вікно, повидёргівалі вимикачі світла. Було винесено і інше майно, в тому числі і з горища і сараю. Повантажили все в вантажівки і відвезли в невідомому напрямку. 28.03.18 друзі звернулися в поліцію і до голови міської адміністрації", - написав у Фейсбуці пастор Олександр Рудинець.

"Черговий випадок кримінального свавілля, який давно вже став буднями ОРДЛО. Життя в сучасному Донбасі; це щоденна лотерея. Якщо у тебе немає даху в верхах" Л / ДНР ", ти в будь-який момент можеш стати жертвою мародерів і вбивць. Ніхто не захистить. ніяких прав ні у кого немає. Озброєний набрід буде вирішувати, будеш ти жити, працювати і ходити до церкви чи ні ", - резюмував Казанський.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...