Водій маршрутки на Львівщині цинічно познущався над вдовою Героя АТО

Шофер звинувачував жінку у всіх смертних гріхах, висловлював невдоволення посвідченням і заявив, що невідомо де ще її чоловік загинув.

Історією поділився Любомир Микитчак в спільноті "Мій Самбір" у Facebook, передають Патріоти України.

За його словами, жертвою моральних знущань в маршрутці "Самбір - Рудки - Львів" стала Ілона Дорошенко, молода вдова загиблого в серпні 2014 року на Донеччині Володимира Дорошенка.

"Зайшла з сином в маршрутку на Львів. Показую водієві посвідчення на безкоштовний проїзд і тут все почалося, як в страшному сні. Шофер мене звинувачував у всіх смертних гріхах. Мовляв, посвідчення не таке й невідомо, де ще це мій чоловік загинув. І це все при моєму дворічному синові, який батька так і не побачив живим. Поруч з водієм сидів його товариш, так він ще теж сміявся наді мною. Нібито хочу їхати на халяву. Я таких знущань не витримала і заплатила", - цитує жінку Микитчак.

Після почутого вона про всяк випадок зателефонувала у військкомат і уточнила, чи нічого не змінилося в правилах надання пільг членам сімей загиблих учасників АТО. Однак їй відповіли, що все залишилося як і раніше, і нападки маршрутників - це їх особиста примха.

Виходячи на своїй зупинці, Дорошенко присоромила водія за його поведінку, однак замість вибачень почула чергову порцію образ на свою адресу.

Заплакана від образи жінка тільки змогла сфотографувати номер маршрутки. На наступний день з нею зв'язався власник маршруту, попросив вибачення і пропонував взяти гроші.

"Я звичайно не взяла, мені важливіше щоб водій подивився в очі і попросив вибачення. Мені сказали, якщо сама прийду на вокзал, то може він і вибачиться. Це взагалі знущання. Хіба мій чоловік заслужив таке ставлення? Або я, яка зараз сама виховую дворічного сина?", - поскаржилася ображена жінка.

Слід зазначити і той факт, що ніхто з пасажирів, що знаходяться в маршрутці, не заступився за беззахисну вдову.

Пост про прикру ситуацію зібрав під собою безліч коментарів обурених українців.

"Хамло треба наказувати!", "Герою слава !!! А шоферу ганьба", "Так це ж бидлота, але їм наказує шеф так робити, і воно робить, тому що воно є раб, голову схилить і виконує. Завдяки тим ребятам- героям, ви, мразь, можете заробляти і жити спокійно !!! Але Бог все бачить і за все запитає !!!","Якщо дозволяє вік, то хама послати в АТО", - пишуть вони.

Крім того, в коментарях Микитчак уточнив, що після інциденту Дорошенко все ж звернулася до мера міста Самбір зі скаргою, після чого між ним і перевізником відбулася жорстка розмова. Зокрема, він зажадав від власника маршрутки, щоб він розібрався в ситуації і покарав хама.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...