"Волкер і зовнішня політика США загнали Путіна, Кремль і Суркова в кут", - Безсмертний (відео)

Виникла необхідність зміни на переговорах представника від Кремля. Але буде це Сурков, Козак чи хтось інший – вплив на ситуацію не зміниться.

Роман Безсмертний

Про це в ефірі телеканалу ZIK заявив представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи (2014-2016), заступник голови Секретаріату Президента України (2007-2008) Роман Безсмертний, передають Патріоти України.

«У листопаді минулого року вперше заговорили про те, що Волкера можуть прибрати з системи координат. Це вже тоді було зрозуміло, що це вкинуто з Москви і насправді відбудеться зовсім інший крок. Що це означає? Коли стало очевидним, що Волкер і вся зовнішня політика США загнали Путіна, Кремль і Суркова в кут, то виникла необхідність певного кульбіту. Досвід говорить, буде це Сурков, Козак чи хтось інший – вплив на ситуацію не зміниться», – вважає дипломат.
Безсмертний нагадав ситуацію, коли у Мінський процес увійшов Гризлов, тоді говорили, що все швидко розв’яжеться, але ключові особи, які представляли Суркова, там залишилися.
«У тій системі влади виносять лише вперед ногами. З тою інформацією, якою володіє Сурков, так просто не дозволять вийти на вулицю. Зверніть увагу на статтю Суркова, де він уособлює себе з державою. Насправді це дуже великий сигнал. Що би зараз не відбувалось, очевидно, що зараз треба на дорозі миротворців, Волкера, Помпео, Болтона поставити нову колоду. Нею стане якась фігура типу Гризлова. Це очевидно. Однак це робиться в такий спосіб, щоб не можна було випустити з-під контролю ситуацію в ОРДЛО», – зазначив гість програми.
Пан Безсмертний розповів про випадок, коли після чуток про відставку у Ростовській області з’явився Сурков, який відкривав пам’ятник добровольцям. Там також велась розмова про заміни у псевдореспубліках.

«Акцентую увагу, вплив Суркова не зміниться, але тут кладуть колоду перед Куртом Волкером, аби він попробував говорити з новою особою», – констатував Роман Безсмертний.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...