Волкер та Сурков домовились про миротворців на Добасі: до кінця року документ представлять в ООН - Пономар

В результаті переговорів між Куртом Волкером і Владиславом Сурковим стало відомо, що до кінця поточного року Рада безпеки ООН зможе підготувати резолюцію про миротворчу місію ООН на Донбасі.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав політичний оглядач Олег Пономар, передають Патріоти України.

Далі - мовою оригіналу: "Конечно, сегодня все говорят о RussiaGate. Кому предъявят обвинения в понедельник? Будут ли аресты и тд? Конверт до понедельника запечатан, но я спокоен - мои три фамилии названы еще в Мае (Флинн, Манафорт, Кушнер). Прошу заметить, что моя майская статья-прогноз написана всего через неделю после назначения Мюллера. То есть, Мюллер еще только расставлял пустые папки на полках и фото своих близких на столе в новом кабинете.

По визиту Волкера в Киев.
Никаких сенсаций. Как я и говорил после его переговоров с Сурковым в Београде, - до конца года Совбез ООН может подготовить резолюцию о миротворцах на Донбассе.

Очень важный визит:
Во время официального визита в Канаду, который начался сегодня, Премьер Украины сосредоточится на активизации торговли между двумя нашими странами.

Немного Витрины:
- Украина получит от ЕС почти 90 млн евро на реформы. Средства пойдут на унификацию законодательства с ЕС и реформу правосудия.
- Fitch подтвердило рейтинг Украины со стабильным прогнозом.
- ЕБРР поможет Украине с реформой регистрации лекарств.

И немного Военного Тигра:
Совместные учения морпехов США, спецназа СБУ и др. украинских специальных подразделений пройдут на следующей неделе на базе ЦСО "А" в Киевской области."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...