"Волохатий сюрприз", або Чим окупанти годують кримчан (фотофакт)

В окупованому Росією Криму в місті Алушта трапився казус із продуктами. Місцевий житель поскаржився на зіпсований товар, куплений в одному з магазинів.

На інцидент звернула увагу блогер RoksolanaToday&Крим у Twitter, навівши фото-докази, передають Патріоти України.

При цьому, варто зазначити, що тушонка із "волохатим сюрпризом" називається "Калінінградська яловичина", через що можна подумати про її російське виробництво. "Купив сьогодні тушонку "Калінінградська яловичина", і знаєте що? Там лежить ось це (щось волохате)", — розповів місцевий житель.

Блогер жартома висловила припущення, що в Калінінграді живуть волохаті корови. У коментарях багато обурилися ситуацією і визнали огидний вид продукту.

"Приємного", "Ох бл*дь навіщо я подивився", "Свинячі роги і собачі копита", "Шкіра з голови корови. Я такі обрізки псові брала", "По-моєму "це" вже хтось їв, "Тушкований скальп калінінградського бомжа", "Яким треба бути дебілом, щоб купувати тушонку в принципі", — написали користувачі.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...