Волонтер назвав міста України, де сепаратисти судять українських військових (відео)

Справи українських військових у багатьох містах розглядають цивільні судді-"сепаратисти", які дотримуються антиукраїнських поглядів.
Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів відомий український волонтер, засновник фонду "Повернись живим" Віталій Дейнега, передають Патріоти України.

"Наших військових судять зараз місцеві суди Бахмута, Маріуполя... А ми прекрасно розуміємо, до яких партій належали ці судді, якщо вони були партійними, або за які партії вони голосували і яких поглядів дотримуються. Ні в якому разі не кажу про всіх. Знаю суддю з Харкова, який відвоював снайпером в 93-й бригаді дві ротації. Але це швидше виняток. І це Харків, а не Маріуполь, не Костянтинівка, не Бахмут і не Сєвєродонецьк", - зазначив волонтер.

На думку Віталія Дейнеги, цю проблему частково може вирішити введення військових судів, які будуть займатися справами ЗСУ.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...