Волонтери показали найманців Путіна, що воювали на Донбасі (фото, відео)

Розвідувальна волонтерська організація викрила ще 6 російських військовослужбовців, які воювали на стороні терористів на Донбасі в 2014 році.

5 із них вдалося ідентифікувати, передають Патріоти України з посиланням на InformNapalm.

"Відправною точкою для OSINT-розслідування стала фотографія з альбому контрактника 15-й омсбр ЗС РФ. За вказаним фото нам вдалося точно ідентифікувати 5 фігурантів із 6. Крім того, в соціальних профілях військовослужбовців знайдені додаткові докази: ключові знімки і відео, зняті безпосередньо в період бойових дій на території України", - йдеться у повідомленні організації.

Як відомо, чоловіки брали участь у військових діях влітку-восени 2014 року.

1. Дмитро Іполітов із Чапаєвська був службовцем контрактної армії РФ. Він намагався приховати факти участі в конфлікті, але дані були збережені в архіві.

2. Дмитро Худошин із Саратова також служив у контрактній армії. Приховати свою присутність на Донбасі намагався за допомогою профілів дружини в соціальних мережах.

3. Роман Пилипчук також уродженець Саратова. Видалив сторінку в соціальній мережі "Вконтакте", проте залишилися фото, що підтверджують проходження служби на Донбасі в 2014 році серед контрактників.

4.Віталій Перфілов із Чапаєвська також приховує факт участі у військових діях на території України. Використовує псевдонім "Едмунд Верховий" у соціальних мережах.

5. Микола Плотніков із Йошкар-Оли також використовує псевдонім у соціальних мережах, проте не видалив фотографію, підкріплену геолокацією, що вказує на Луганську область. Він також викладав відео з окупованих територій Донбасу в мережу.

Є також шостий підозрюваний, якого поки не ідентифікували.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...