Воно того варте?: Нардеп підрахував втрати російських зірок через концерти на окупованій території

Російська співачка Крістіна Орбакайте втратила як мінімум 500 тисяч євро прибутку через виступи в окупованому Криму.

Крістіна Орбакайте

Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook написав народний депутат України Борислав Береза, передають Патріоти України.

"Я спілкувався з людьми, які організовували концерт Крістіни Орбакайте в Україні. Її гонорар за один концерт - 30 тис. євро. У рік, виходячи з кількості майданчиків і затребуваності, вона може давати мінімум 9 концертів в Україні. Це 270 тис. євро на рік чистого прибутку. У Криму за той же період вона може дати не більше 3 концертів. Це 90 тис. євро. Тепер займаємося чистою математикою. 270-90 = 180. Разом її пряма недоотриманий прибуток 180 тис. євро на рік. За свій 1 концерт у Криму вона не зможе три роки виступати в Україні. Множимо 180 тис. на 3 і отримуємо 540 тис. євро. У підсумку, виступ у Криму досить дорого обійшовся Орбакайте. Адже крім цих концертів вона позбулася і всіх корпоративів в Україні, які приносили їй не менше, ніж концертна діяльність", - написав він.

За словами нардепа, таке фінансове покарання є найкращим для тих, хто збирався виступати і в Криму, і в Україні.

"І тепер питання, яке постало перед нею та іншими російськими виконавцями - а чи варто та овчинка вичинки? Тому для всіх тих, хто запитує так чи хворобливий заборона на в'їзд в Україну російським виконавцям, їм самим можна ствердно відповісти - так, хворобливий! Фінансово. І це найкраще покарання для тих, хто думав, що буде безкарно виступати в Україні після концертів у Криму. Чи не вийде. за все в цьому житті треба платити. І за концерти в окупованому Криму теж", - підсумував Береза.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...