"Вони нікого не помічали": Мережу вразило фото прощання бійця АТО з коханою на вокзалі в Харкові

Як зауважив волонтер, "...вона обняла його за шию, щось сказала на вухо і міцно поцілувала..."

Український волонтер Юрій Мисягін показав зворушливе прощання українського бійця з коханою в Харкові на вокзалі. Знімки він виклав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Вони нікого не помічали: ні голубів, які спокійно копошилися навколо них, які виривали один у одного хлібні крихти, ні дитини, яка годувала поруч голубів, ні перехожих, які поспішали навколо, ні побратимів, які терпляче стояли і чекали його в 10 метрах від них. Вони стояли і говорили всього 1,5 - 2 хвилини", - розповів волонтер.

А потім, пише він, його покликали. Вона обняла його за шию, щось сказала на вухо і міцно поцілувала. "Через півхвилини він вже був в ста метрах від неї разом зі своїми побратимами. Всі були у військовій формі і з повними рюкзаками. Він йшов все далі і далі і озирався назад, а голуби продовжували битися на снігу за крихти хліба", - написав Мисягін.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...