Вони повертаються! - "Партія регіонів" відновлює свою діяльність

Члени "Партії регіонів", які не вийшли зі складу політсили, вирішили реанімувати цей політичний проект через чотири роки.

Про це йдеться в повідомленні на сайті партії, передають Патріоти України.

Політсила відновила роботу сайту, також оновлюються сторінки партії в Facebook і Twitter. "Сайт "Партії регіонів", який майже чотири роки не працював, знову почав функціонувати. Це сталося завдяки зусиллям ініціативної групи, що складається з членів "Партії регіонів", які не вийшли зі складу партії і сподіваються реанімувати цей політичний проект", - йдеться в повідомленні.
Стверджується, що контакти на сайті - актуальні, а незабаром "пройдуть засідання ініціативних груп у всіх регіонах", де будуть вирішуватися організаційні питання подальшої роботи партії.
Разом з тим, на сайті функціонує форма вступу в партію нових членів, а з 1 листопада почнуть працювати телефони гарячої лінії.
На сайті поки лише чотири новини. Перша - привітання з Днем вчителя, друга - привітання з днем створення партії, яке було 26 жовтня, третя - привітання з Днем визволення України від нацистів. 31 жовтня вийшла четверта новина про те, що ряди "Партії Регіонів" відновлюють рядові регіонали.
Повідомляється, що колишній міністр юстиції України і колишній відомий регіонал Олександр Лавринович не бачить в реставрації "Партії Регіонів" чогось незвичайного і несподіваного. "Абсолютно нормальна ситуація: значить ті, хто залишився і хто хоче відродити партію, керівництво якої проводило політичну лінію, яка не співпадала з програмою цієї партії, вони конституційно мають всі права це робити. Тут немає жодної надзвичайної події!" - зазначив екс-міністр в коментарі українським ЗМІ.
Лавринович допускає, що відновлення "Партії Регіонів" - це процес, який йде з середини партії, що "є частина людей, яка була в "Партії Регіонів" і захотіла новий проект з цією ж назвою".
Ніякої інформації про керівництво або будь-яких представників партії на сайті немає.
Нагадаємо, в квітні цього року з'явилася інформація, що справу про заборону "Партії регіонів" знято судом з розгляду.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...