Вони втратили батька: У Бабченка лишилося шестеро (!!!) прийомних дітей, - блогер (фото)

Діти були дуже складні. Сім'я Бабченків багато років піднімала дітей на ноги своїми скромними силами, вчила і розвивала.

У російського журналіста Аркадія Бабченка, застреленого вчора в Києві, було шість прийомних дітей. Про це повідомив російський блогер Олександр Фельдман на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Мало хто знає, що у російського журналіста Аркадія Бабченка, застреленого сьогодні в Києві, було 6 (шість) прийомних дітей, з яких троє доводяться один одному рідними братами і сестрами", - написав блогер.

За його словами, опікуном була і залишається мати Аркадія - Юлія Олександрівна, з якої діти досі живуть в орендованій трикімнатній квартирі. "Діти були дуже складні. Вони крали, не вміли їсти тверду їжу, прати свою білизну, серйозно відставали у розвитку, боялися виходити на вулицю, ховали речі і їли фрукти і овочі зі шкіркою. У когось був панкреатит, хтось боявся виходити на світло, а в однієї дівчинки був відсутній жувальний рефлекс. Люда до семи років не розмовляла, Світла не знала, що таке виноград", - розповідає Фельдман.

Він додав, що сім'я Бабченків багато років піднімала дітей на ноги своїми скромними силами, вчила і розвивала.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...