Вони захищають Україну! (фото)

Вони всі різні. Але об'єднує всіх любов до Батьківщини, до рідної землі.

«Одеситу» Максиму лише двадцять один, а він вже майже рік воює. За цей час боєць двічі потрапляв під танковий обстріл, - передають Патріоти України з посиланням на "Народну армію". Зараз сміливий хлопець утримує позицію на «промці».

Солдат Дмитро Ш. — кулеметник. Сьогодні тримає оборону на відбитій взимку у ворога позиції «Алмаз». Звідси до противника лічені десятки метрів. Відслуживши за мобілізацією, залишився у війську за контрактом.

Від командира БМП до командира взводу — такий шлях за три роки війни пройшов лейтенант Олексій Ч. А завдяки своїм досвіду та освіті у різний час він навіть виконував обов’язки заступника командира батальйону по роботі з особовим складом.

Санінструктор Андрій воює з 2014 року. Спочатку — у 37-му омпб, тепер — у розвідувальній роті славетної бригади імені Чорних запорожців. Товариші завжди покладаються на його вміння і професіоналізм.

Олександр за позивним «Лат» — один із наших вояків, які обороняють позиції на Приморському напрямку.

Сергій один з оборонців Авдіївки. За стійкість у запеклих боях в районі промзони військовослужбовця представлено до нагородження орденом «За мужність».

Командир відділення гранатометників молодший сержант Василь із Львівщини має позивний «Хакер». Товариші по службі його так «охрестили», бо немає такої ворожої броньованої цілі, яку б він та його гранатометники не могли б «зламати».

Цього воїна побратими називають «Ізя». Він громадянин Ізраїлю, але народився і виріс в Україні. Тут у нього і зараз живуть мати, дружина і донька. Щоб захистити їх від російського агресора, він і пішов добровольцем на фронт.

Анатолій служив строкову службу в авіації, а вже два роки поспіль воює у морській піхоті. Двічі контужений. Нагороджений медаллю «Захиснику Вітчизни».

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...