Вони завжди повертаються: В Україні запрацює дорожня поліція

Дванадцятого червня розпочне роботу нова дорожня поліція, яка повністю замінить стару систему Державтоінспекції.

“За згодою міністра внутрішніх справ, вчора ми підписали наказ про запуск на 10 основних магістралях нашої держави нарядів дорожньої поліції”, – підкреслив глава Національної поліції України Сергій Князєв, повідомляють Патріоти України.

За його словами, 30 нарядів дорожньої поліції нестимуть службу на сучасних автомобілях марки Hyundai.

“Я думаю, з понеділка складова дорожньо-транспортних пригод на основних автомагістралях буде докорінно змінена”, – наголосив очільник Нацполіції.

Дорожня поліція – це не повернення старого ДАІ, це буде абсолютно нова служба, яка підпорядковуватиметься керівнику патрульної поліції, – зазначили у відомстві.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...