"Вони ж всі вороги": "Не стане Путіна - Росію розірве на шматки", - Чорновіл

Правляча еліта Росії і звичайні громадяни однаково несуть відповідальність за політику в країні і прекрасно розуміють взаємозалежність, тому не варто занадто сподіватися на повалення режиму Володимира Путіна.
Тарас Чорновіл

Таке переконання в ефірі програми "Підсумки" на ObozTV висловив політичний аналітик Тарас Чорновіл, передають Патріоти України.

"Путін створив передумови, при яких навіть варіант палацового перевороту або хорошої російської традиції царевбивства розглядається не як кращий варіант тими, хто міг би це зробити. Вони розуміють, що є посттоталітарні наслідки для країни. Ось Муаммар Каддафі був не найгіршим правителем для своєї країни, але він ввів повний авторитаризм в своїй державі. Коли авторитаризм стає занадто тривалим, наслідки для країни будуть фатальними в будь-якому випадку. Падіння диктатора призведе до ще більш страшних речей, ніж його перебування при владі. Особливо для еліти", - вважає він.

За його словами, вони прекрасно розуміють, що подібний сценарій може занурити країну в справжній хаос. "Не стане Путіна - країну розірве на шматки. Громадянська війна, одні еліти проти інших, вони ж всі вороги, невідомо, що буде з рублем, їхнім бізнесом. Вони вважають, що краще під санкціями, але з Путіним. Тому, я вважаю, що очікувати на внутрішній вибух в самій Росії не варто. Вони всі сидять в одному човні. у Росії є невелика група відщепенців. Це навіть не Навальний, він теж в човні. Ілля Еренбург в 1943 році в одній зі своїх статей написав дуже жорстку фразу: "В Німеччині нікому капітулювати". Перекладаючи на Росію, вони всі в одному човні. Від вантажника-алкоголіка Васі, до Путіна в Кремлі", - підкреслив Чорновіл.

При цьому він додав, що не став би занадто довіряти знакам, які передували інавгурації Путіна.

"Знаками можна позловтішатися. Я не є конспірологом, щоб гадати, що прапор не піднявся не просто так. Воно символічно, що прапор піднявся точно до тієї позначки, куди його приспускають, коли ховають когось із кремлівської еліти", - пожартував політичний аналітик.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...