Вони живуть у іншому вимірі: "Немає більше в Росії ні гумору, ні новин", - блогер

Те, про що Йозеф Геббельс тільки мріяв, - Путін втілив у життя.

Про це у своєму блозі пише музичний продюсер Роман Муха, передають Патріоти України.

"В іспанському готелі близько 40 каналів. З них два російські - ТНТ і Роіся 24. Один по ідеї гумористичний, а другий - новинний. Так от: немає більше в Росії ні гумору, ні новин. Залишилась тільки пропаганда. В кожному сюжеті, в кожній постановці, анонсі - суцільна пропаганда!

Треба віддати їм належне - зомбування відбувається на найвищому рівні. Те, про що Йозеф Геббельс мріяв - Путін реалізував. "Дайте мені засоби інформації і я з будь-якого народу зроблю стадо свиней". Бідний російський народ черговий раз став жертвою жахливого експертменту. ЗМІ росії створили нову віртуальну реальність: росія - супердержава, бути росіянином круто, перед росією схиляється весь світ, економіка росії на підйомі, всі дякують росії за її крутизну, без росії не вирішується жодне серйозне питання в світі, росія лідер, російські технології випереджають світові і т.д.

Поєднання зомбуючих текстів і відео - дуже професійне і витончене. Тому не дивуйтесь, що не можете знайти спільну мову з колишніми родичами і друзями по ту сторону поребрика. Рідкісна психіка може витримати такий шквал пропаганди.

А чого вартий їхній гумор? Наприклад, постановка про нікчемного актора, який нічого не досягнув і ніде не знявся...знаєте як його прізвище? Полтавченко! Просто оцініть глибину роботи редакторів-пропагандистів!

В інших номерах ТНТ клонуються і повторюються тези Задорнова про тупих американців і європейців. Послідовників Задорнова тепер десятки. Це тепер їхній національний тренд в гуморі. Сміються над європейцями, американцями і гоміками і просто лохами. Більше тем для гумору немає.

Яким же нікчемним на цьому фоні виглядає розпинання президента ФІФА перед російським істеблішментом у Великому Театрі і його заяви про те, що чемпіонат 2018 року є найкращим в історії! В кінці спічу він переходить на емоційне скандування "росія, росія" і показують цей розбещений розкішшю істеблішмент, а в них в очах написано: ну ти і клоун! ну ти і лох! Вони відчувають себе вищими президента ФІФА, Макрона, Трампа, чи будь-якого іншого президента. Бо вони вже живуть у іншому вимірі."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...