"Вопрос про дно и не уместен уже": У мережі яскравими фото порівняли привітання з 8 Березня в Сімферополі і Києві

Напередодні 8 Березня чоловіки вітали представників прекрасної статі зі святом.

Вранці в Києві на станції метро «Дарниця» троє культуристів креативно привітали киянок. Вони позували на козирку метрополітену з оголеними торсами, демонструючи мускулисте тіло. Багато жінок знімали «шоу» на телефони, посміхалися і підбадьорювали бодібілдерів, передають Патріоти України.А в окупованому Сімферополі активісти, переодягнені «зеленими чоловічками» в балаклавах і з квітами, ходили по вулицях і вітали кримчанок. Про це в Twitter повідомила блогер RoksolanaToday & Крим.

«Симферополь сегодня. Вопрос про дно, наверное, и не уместен уже. Если зазеваться на улицах родного города, то можно вступить в полное дерьмо. Кстати, идея депутата госдуры Руслана Бальбека. Слов нет от «восторга», — написала вона під фото.«А пики чого ж ховають?»; «Это они что пытаются изобразить? Что за камуфляжный кретинизм?» — так прокоментували закриті обличчя «галантних» кримських кавалерів.

«Я и так не великий фанат ОДНОГО «женского"дня в году. Совок. 364 дня ты ломовой конь на стройках социализма. Один день женщина ты или женщина или конь-весь год. НО ЭТО может совсем вылечить от праздника и тюльпанов. Реконструкция событий оккупации. На фото как раз букета не хватает», — додала блогер, нагадуючи про «кримську весну» 2014.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...