Ворог про ворога: Гіркін прокоментував смерть Захарченка

Один з колишніх ватажків бойовиків Донбасу Ігор Стрєлков-Гіркін назвав терориста «ДНР» Олександра Захарченка «відіграною фігурою», а можливою версією його вбивства він назвав кримінальні розбірки.

Ігор Гіркін (Стрєлков)

«Захарченко был отыгранной фигурой и так или иначе должен был уйти. Независимо от того, кто заказывал теракт. Я не ожидал, что его будут убирать так грубо, именно поэтому я не понимаю, кто это произвел», - зазначив він, передають Патріоти України.
За словами бойовика, Захарченко «не очень много, что решал, и что в противостоянии на Донбассе от устранения его фигуры мало что изменится».

За словами Стрєлкова, замах на Захарченко було добре сплановано і виключати не можна ніяких припущень. «Я даже не исключаю криминальной версии. Покойный глубоко, давно и с энтузиазмом сидел в разных криминальных схемах», - додав Гіркін.

Джерело: Факты
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...