Воротар збірної України пропустив красень-гол, пробитий з 60 метрів (відео)

Відбулися чергові товариські матчі за участю українських клубів, які готуються до старту другої частини сезону прем'єр-ліги.

Андрій П'ятовДонецький "Шахтар" здобув першу перемогу на зборах, зумівши зломити опір чеської "Славії" - 3:2, передають Патріоти України.

Найяскравішим моментом спарингу став гол хавбека чеського клубу Мирослава Стоха, який відкрив рахунок, пробивши Андрія П´ятова зі своєї половини поля.

Дивіться чудо-гол на 27 секунді сюжету:

Воротар "Шахтаря" прокоментував пропущений гол з 60 метрів. "Пропустив трохи курйозний перший гол, але тренерський штаб вимагає грати якомога вище, щоб, в разі небезпеки, ми могли підстрахувати наших захисників. Нічого страшного, в футболі буває таке", - сказав П'ятов.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...