"Вова, мало грошей?": Як "герой" Зеленського мішав з брудом Україну (відео)

Українському коміку і шоумену Володимиру Зеленському, який різко звернувся до співробітників СБУ через заборону на в'їзд в Україну зірці серіалу "Свати" Федору Добронравову, нагадали про скандальні висловлювання актора про Крим в 2014 році.

Федір Добронравов

Дане відео на своїй сторінці в Twitter опублікував житель Криму Ельдар Алієв, передають Патріоти України.

"Покажіть це відео Зеленському", - підписав пост він.

В опублікованому фрагменті інтерв'ю Добронравов заявив, що Крим повинен був повернутися до Росії. "Я вважаю, що Крим повинен був повернутися, як він і повернувся, в лоно своєї ... в Росію", - заявив Добронравов три роки тому.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...